Ny header

Gjorde om min header lite. Var inte nöjd men min förra efter ett tag, det brukar bli så när man har gått ifrån datorn och kommer tillbaka, då ser det inte lika dant ut längre. Var helt enkel för snabb med att lägga upp den efter jag hade gjort den. Så bättrade på den lite nu. Här är skillnaden


God kväll

Tjena, läget å så?

Hade tänkt slänga upp lite bilder på sminkningar och sånt här nu faktiskt, eftersom detta är tänkt att vara en sminkblogg. Ska snart se Simon och Tomas på TV så får skynda mig!

Måste bara berätta en sak först! Lina hade köpt en skitnice bok som är typ som en målarbok för vuxna! Man ska t.e.x måla mönster, rita hattar m.m. Det låter töntigt när jag försöker förklara men den var riktigt nice.
Hon blev besviken när hon fick den så jag fick köpa den av henne för 50spänn!! Sweeeeeeet!
Ska ta lite bilder och sånt på den senare och lägga upp så får ni se att den inte är så töntig som den låter. Jag är i alla fall skitglad för den!

Imorgon ska jag nog prova på att göra en make-uptutorial med bilder som jag sen ska lägga upp. Får se hur det blir med det, har aldrig gjort det förr! Men här kommer några gamla sminkningar som jag gillar!



Nu kom vissa bilder på sidan. Varför? Jag vet inte. Störigt är det i alla fall.
Här kommer också en bild på min arbetsplats ;)


Även den är på sidan.. va fan?! Jaja ni får vrida på huvudet litta!

Ny design

Shit alltså!!
Nu har jag suttit hela dagen och fixat denna nya designen på denna nya bloggen!
Och nu är det klart!! Gött som fan :D Nu ska jag ta upp ur diskmaskinen, tvätta och äta :D

Så här såg bloggen (min förra blogg) ut tidigare


RSS 2.0