I really don't like your skinny jeans, so take them off for me

Men hur dålig kan man vara?! Har slarvat som fan de senaste dagarna. Har inte tränat och ätit sketamycket godis.
Nu får jag fan i mig skärpa mig. Vaknar till och med 7, halv 8 varje dag, hur svårt kan det vara att hitta tid att träna..
Nåväl, ska försöka börja om igen.

Idag är det Fredag! Inte mycket inplanerat och är fortfarande arbetslös.. Men har ändå en riktig Fredagskänsla. Så har man inte känt på vääääldigt länge. Alla dagar är liksom likadana nu för tiden :( Ska försöka göra så mycket jag kan av denna dagen.

Nu får jag väll gå upp och äta frukost, vet inte hur kallt det är ute men det blir kanske lite solning sen och defenitivt träning....

PUSS!


Graduation Goggles

Har en hel jävla del funderingar, men dom håller jag för mig själv.

Igår lekte jag med mamma och Suffe. Vi var bland annat på Paletten, sen hämtade vi Perro hos vetrinären.
Han har blivit kastrerad nu, men han ser fortfarande ut som en downs syndrom-katt FNIZZ. Nä han är rätt söt.
Var rädd att jag hade fått UVI, men det verkar vara falskt alarm, men måste ändå kisas typ varannan timme... Inte kul, men det går väl över. Vet inte om det var det jag vaknade av klockan fyra i natt eller om det var för att jag hade en katt i huvudet?

Idag kommer Suffe hit och myser på dagen, sen ikväll är det ladies night! Har laddat ner en film som heter "9". Tim Burton som var producent. Myselimys!
Ja sen är det väl inget mer planerat.. Ska nog ut och sola snart faktiskt!
Pusshaj


God only knows

I may not always love you..
but long as there are stars above you
you never need to doubt it
I'll make you so sure about it
God only knows what I'd be without you

If you should ever leave me
though life would still go on believe me
the world could show nothing to me
So what good would living do me?
God only knows what I'd be without you

YOYOYOYO BABY POP!

Tjenare
Några dagar sen jag skrev vaaaaaa?
Okej vad har hänt?

På Lillens födelsedag (Fredags) börjades det med lunch på Bakfickan; Club sandwich. Fy FAN vad god den var, dog lite.
Sen chillade vi lite hemma hos honom, sen bar det iväg till Mosaik och äta middag. Även det mycket gott. Speciellt aiolin! Sen stack jag och Lillen på bio och såg Scream 4. Den var inte jättebra, men kul ändå.

Sen på Lördageeen var det påskmiddag här hemma, inget speciellt direkt.

I Söndags var jag och Lillen på naturhistoriska museumet. Det var kul! Sen spelade vi Seen it (eller vad fan det heter), och sen blev det middag på JPs :D

Idag har inte hänt mycket.. Har varit ute med katterna och solat, det är väl det som har hänt..

Har inte heller tränat på två dagar och ätit en massa godis vilket har resulterat i att magen har svällt fyra cm sen förra veckan. Kul liv! Ska ner och träna satan sen när jag har smält middagen.


Blowing through the jasmine in my mind

Gårdagens sminkning. Har verkligen ingen bra bild på det tyvärr men eftersom det var så fint väder körde jag på rosa ögonskugga, med rosiga kinder och rosa läppstift!





Här är den nya kepsen jag köpte med!! Awesuuuuum

Grattis Lillebror! <3

Idag fyller Lillebror 20! Grattis till honom :)
Jävligt fin dag att fylla 20 på kan man ju säga. Riktigt varmt idag med.
Hade riktigt jävla ont i magen igår, vet inte vad jag ska ta mig till. Men mamma tröstade mig med att det nog inte är något farligt utan det bara är nåt som går i familjen. Vilket kanske inte heller var till någon större tröst eftersom då kommer jag aldrig bli av med det utan jag får bara vänja mig helt enkelt..

I vilket fall som helst så har jag inte ont än så länge, är däremot lite snuvig?! Låtsas att det är pollen och går ner och tränar ändå. Sen får det allt bli lite solning känner jag. Jag är så jääääävla blek. Palla det liksom. Sen får vi väl se vad som händer.. Måste städa lite här och så.

Och just det, en viktig sak. Jag och Lillen målade ju äntligen om våra xboxkontroller!
Har tyvärr ingen bild på Lillens men såhär blev min


Svettas ihjäl va

Shit vad varmt det är idag.. klockan är inte ens elva och det är redan 20 grader ute.
Ett tips: Ha INTE jacka på dig när du cyklar idag om du inte vill svettas ihjäl.
Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Kanske ska till museumet med Lillen, kanske göra nåt annat!
Har i alla fall köpt en skiiiitfet keps nu mannen, älskar den.
Hum hum ja vad mer ska man säga? Dagen har börjat bra. Är dock redan hungrig men känns lite tidigt att äta lunch redan.. Jaja vi får väl höras senare när jag kanske har något att berätta!

PUSS


Knarkkatt men söt

WÄÄÄÄ!!!!

Var är solen?!
Skulle ju sola idag! :(
Klockan är iofs inte ens tio än så den kanske kommer fram.. Man kan ju alltid hoppas :D Hinner först träna och äta frukost! Idag känner jag mig fan ganska smal! En riktigt härlig känsla! Nu vill jag köpa en ny bikini. Ska titta lite på asos och kanske beställa en.. Vi får la se!
Meneeeeh vi hörs senare va?
Poss


Sol, vind och vatten

JA minsann idag har det varit soligt! Har lyckats bränna halva ansiktet! Men lite skills har jag trots allt eftersom det var den fulare sidan som blev bränd. Imorgon blir det nog fan bikinin på och ut och sola hela kroppen. Får försöka ignorera den kalla vinden. Jag är verkligen likblek.. Har inget bättre för mig imorgon ändå så kan lika gärna chilla i trädgården, kanske börja läsa nån bok.

Börjar bli lite smått hungrig nu. Glad att jag har en halv gyrosrulle i kylen! Får ta och titta på nån film och käka gyrosrulle nu då. Vi hörs kanske eller?


Försökte göra en Gem från Tron-sminkning igår.

Life's candy and the sun's a ball of butter

Godmorgon!

Vilket jävla tråkigt väder idag :/ Var är solen?
Trodde det var vår nu ju.

Gårdagen:
Började med att jag och Lina satt och gjorde påskägg i ca fem timmar eller mer.. Lina gjorde "typ" tre och jag gjorde ett. Vet inte hur många gånger jag gjorde om saker för jag tyckte det blev fult. Det är fortfarande inte jättefint men gav typ upp i slutet. SEN körde vi ner till affären och köpte lite chips, dippa och gott och blandat. Gick hem och lämnade det, sen ut på en liten powerwalk. (Det blev gårdagens träning plus situps, får inte missa situps!!!) Seeeeen kom Robban och så tittade vi på The Rocky Horror Picture Show. En VÄLDIGT konstig film, men den var väl okej!

Idag:
Ska ner och träna nu hade jag tänkt, och sen äta frulle.
Efter det blir det att göra sig i ordning och in till stan för att träffa Lillebror!
Vi ska väl fika och jag hoppas på att jag tar hål i öronen idag! Efter det vet jag inte riktigt vad som händer, det får vi se! :)


Bilden gjorde jag i tvåan till ett grafarbete. Det är jag och Lillebror

I'm beautiful in my way cause God makes no mistakes

HEJ!
Gud vad jag är glad idag! Lämnade precis sängen och kollade mig i spegeln! Äntligen ser jag resultat av träningen! Det är sånt här som gör att man vill fortsätta. Jag upptäckte det här "strecket" på min egen mage!



Tror aldrig någonsin jag har sett det på mig själv någonsin, men det känns väldigt bra!

Hörs nog senare :D PUSS

River deep, mountain high

Tjena hejsan!

Idag har varit en fin dag!
Började med sista gången hos min jobbcoach! Lite snyft på det faktiskt, hon var jättesnäll.
Senare på dagen åkte jag till Mediamarkt och XXXLutz med Lina, Robban och Teres. Det gick väl sådär.
Lina skulle titta på bestick på lutz men det gjorde hon aldrig för att hon var hungrig.
I alla fall nu är jag hemma och chillar bara. Blir kanske nån film med Lina och Robban sen när dom kommer hem från bion!

Den kursiva texten under handlar bara om mig och mina känslor så den är nog ganska ointressant för de flesta att läsa. Behövde bara skriva av mig lite.

Skulle öva arbetsintervju med min jobbcoach idag. Och hon bedömde hur jag betedde mig och lite så. Så sa hon: Jag försökte tänka på hur du betedde dig när du kom och du känns lite så "Ursäkta att jag finns".
FY säger jag för det. Det är inte första gången jag hör det i och för sig men är det verkligen så illa? Är det så jag känner mig? Ja, det är det. Men trodde kanske inte det märktes så väl utåt.

Tycker dessutom att det har blivit värre än förr.. Ska det inte vara tvärtom? Kanske beror på att jag inte träffar så mycket nya människor längre, eller människor över huvudtaget förrutom familjen. Det är klart att jag har dagar då det känns bättre då jag kan snacka hur mycket som helst! Men det är inte ofta och det är skittråkigt. Det är inte direkt så jag tycker det är kul att känna mig värdelös. Men försöker tvinga mig till att göra saker, fast jag egentligen inte vill. Och när jag väl gör något så känns det faktiskt bättre.

Men jag lärde mig en väldigt viktig sak för mig att tänka på idag.
Det var det att om man skulle fatta ett beslut, kan vara vad som helst, så ska man alltid först fråga hjärnan, sen magen, sen hjärtat. Hjärnan berättar vad som är rätt liksom allmänt, magen berättar om det är rädsla och hjärtat berättar vad jag själv tycker är rätt.

Och när jag sitter och tänker på det, så är det alltid "magen" som är ett hinder. Till exempel om någon frågar om jag vill göra något. Hjärnan säger Ja, jag borde göra något. Hjärtat säger Ja, jag vill göra något. Men magen vill aldrig :(
Detta låter säkerligen stört för någon som inte har samma problem, men jag hoppas på att jag kanske gör mer nu när jag har detta i åtanke.


Okej nu har jag skrivit jättemycket egna tankar och här kommer något helt annat..

Jag är vän med en tjej från Santa Barba på facebook som jag är helt kär i. Lade nog till henne när jag spelade Mall World tror jag för att jag ville ha fler grannar där. Men hon är så söt! Och hennes pojkvän är så gullig. Han kommenterar alla hennes bilder om hur fin hon är, flera gånger om! Inte för att jag snokar eller så.. Men dom är så söta! Blir glad av att läsa kommentarerna så jag kan inte sluta snoka!

JA! Det var väl det!
Puss&Kram

What the hell

God morgon! Sov lite väl länge idag.. Klockan är redan halv tio.
JAJA så kan det gå. Ska ner och träna dirr faktiskt och se om det finns tillräckigt med ingredienser till pannkakor!
Skäms något oerhört när jag säger att jag faktiskt börjar tycka denna låten är bra :(


Morgondagen

Halloj!

Idag har jag varit hos frisören! Har inget hår kvar :( Tacka vet jag löshår.
Men det blir nog itne att jag färgar håret på ett bra jävla tag nu.
Vill ändå bli mörkhårig efter sommaren så kan nog vänta tills dess.
Sen träffade jag i alla fall Lillen, och såg Flickan med pärlörgäne. Skitbra var den tyckte jag!
Och nu på kvällen var jag nere och tränade, gick hur bra som helst!!

Imorgon får jag börja med att träna på morgonen så jag inte behöver göra det på kvällen.
Funderar på att göra pannkakor till frukost, nomnom.
Sen kommer Lillen efter att han har slutat så får fixa lite lunch tills dess!
Det är väl allt som är planerat än sålänge. Tror iofs inte det kommer hända mycket mer än så imorgon.
Kanske att jag gör någon rolig sminkning, vem vet.

Puss å gonatt


Afternoon delight

Denna låten är helt fantastisk! Handlingen är kanske inte lika fantastisk, men melodin och stämmerna när Glee sjunger den är riktigt bra!





Death by chocolate

Det visade sig att jag visst hade anledning att oroa mig angående träningen.
Fick verkligen tvinga mig själv ner och träna. Dessutom blev det bara ett tjugominuterspass. Försökte tänka på något annat när jag satt på träningscykeln för att jag skulle orka. Svettades som en gris :(
Men jag gjorde det i alla fall till slut så. Får försöka att inte missa fler dagar nu.

Idag är det Linas födelsedag! Så vi var på Vagabond och åt. Jag åt Entrecote med smör MUMS.
Nu ligger jag här i sängen och mår inte jättebra.
Orkar inte tänka. Varför kan saker och ting inte bara vara uppenbart för en så man slapp alla bekymmer..

Avocado Tree Song

Some days I wish I were just a simple guy
I'd sip coffee in the morning and in the afternoon just watch the sky
The sunset explodes and the ocean spray grows cold
And those are the only things that will kiss my face as far as you know

But you know better than that, you think you know what’s better for me
Cause you are my better half.. at least when I’m sleeping

We think we know eachother but I barely even know myself
Well how can I be your lover when there is already someone else?

So say your bye-byes bye-bye bye
Baby, please say your goodbyes
Say, baby doll, are you listening?
I can't wait until you leave him!

Ajabaja..

Det blev ingen träning igår! Helt enkelt för jag inte hade tid. Det var brunch, sen var jag med Lillebror. När han hade gått fick jag göra mig iordning för vi skulle på bio och så var det middag. Blev ingen tid över helt enkelt :( Fick lite smått panik igår men så kan man inte hålla på heller.

Filmen vi såg var Sucker Punch. Jag tyckte den var riktig grym men det verkade som dom andra tyckte den sög.
Tror det var mer en tjejfilm faktiskt.

I alla fall, nu ska jag faktiskt ner och träna sen ska jag äta lunch. Får se vad det bilr. Förmodligen spaghetti.

Bilden är från Halloween när jag var Beyonce i Why Don't You Love Me.

Dröm

Jag önskar verkligen att jag var annorlunda som person.
För om det är en sak jag verkligen hade velat göra i mitt liv så är det att flytta till London.
Men det är för många saker som är jobbiga med det så det känns helt omöjligt för mig.
Önskar att jag var en som inte tänkte på alla dessa jobbiga saker utan bara gjorde det.
Det är faktiskt den enda riktiga drömmen jag har. Har aldig varit på ett ställe som har gjort mig då glad som Hyde Park. Att se dom som går en promenad med sina hundar eller dom som joggar en runda i parken. Det är bara helt underbart.. Och sen så har dom ju Marks and Spencer också såklart..




sneak peek

cupcakes in progress


Don't be a drag, just be a queen

Haaaaaj läget å så?

Har bakat cupcakes idag. Dör så goda dom ser ut men får vänta med att smaka till imorgon!

Har städat lite också, möblerat om för ovanlighetens skull. Hmmm sen har jag tränat såklart och sminkat mig.

Så här blev dagens smink. Förlåt för att kameran SUGER!
Blev en grön och lilla sminkning med lila glittereyeliner :)

Rolling in the deep

The scars of your love, remind me of us
They keep me thinking that we almost had it all
The scars of your love, they leave me breathless
I can't help feeling, we could have had it all

50's tutorial

Vill börja med att be om ursäkt för den jävligt kassa kvaliten(?) på bilderna. Min kamera suger. Men då börjar vi.


Börja med att lägga basen. En "riktig" 50-tals sminkning ska bara vara lätt med foundation och knappt något puder alls men jag tycker inte det är snyggt på mig själv med rött läppstift om man ser fräknarna igenom sminket, därför har jag valt en heltäckande foundation. SÅ Lägg foundation och puder.
På 50-talet hade man tjocka, markerade bryn som gärna var spetsiga på högsta punkten. Så måla dina ögonbryn något tjockare om du har smala ögonbryn som jag.


Färgerna på bilden är perfekta färger att använda till en sån här sminkning. En ljust beige och en mörkbrun.
Om man är osäker kan man använda en lite ljusare brun färg och ta mer av den istället eftersom den mörkbruna färgen är lite svårare att hantera.


Börja med att lägga den ljusbeiga färgen över hela ögonlocket enda upp till ögonbrynet.
Efter det fyller du i globlinjen med den bruna färgen och suddar ordentligt. Inga skarpa kanter ska synas.
När du är nöjd men globlinjen duttar du med den ljusbeiga färgen över ögonlocket, under globlinjen och över brynbenet för att bättra på den ljusa färgen.


Måla sedan fransarna med inte allt för tjockt lager mascara, men alla fransarna ska vara nogrannt målade.
Måla vattenlinjen med en vit kajal.
Använd en flytande eyeliner på övre ögonlocket. Börja med en tunn linje längs med hela fransraden.
Du kan själv bestämma hur tjock du vill ha eyelinern och hur långt utdragen du vill ha den.
Själv målar jag den ganska smal eftersom jag har väldigt små ögonlock.
Det viktiga är att eyeliner blir tjockare och tjockare ju längre ut den kommer. Avsluta med en liten "böj".
Resultatet bör nu vara något liknande det här:


Använd en naturlig färg till rougen. Måla på kinden från högsta punkten av örat och ner i riktning mot mungipan. Se till att skugga ut det ordentligt så det inte blir några markerade kanter.
Sist men inte minst, markera läpparna med en röd läppenna och måla med ett rött läppstift. Har du små läppar som mig kan du måla med läpparna en bit utanför det riktiga läppkanten för att "få" störra läppar.

Helt okej

gick träningen idag! Klarade tyvärr bara en halvtimme (skyller på att jag bara sovit tre och en halv timme i natt).
Men en halvtimmes träning om dagen är faktiskt inte fy och skam. Det är ju trots allt den dubbla tiden av vad jag började med. Men hoppas jag kan dubbla denna tiden till slutet av nästa vecka! :) Största delen av tiden tillbringar jag ändå på träningscykeln, skulle vilja orka mer styrketräning men det tar väl längre tid att öva upp, speciellt om man är så svag som jag är.. idag gjorde jag 20 reptitioner x3 på allt utom situps där jag kör 50x3. Nästa vecka får det fan i mig bli 30x MINST 3 och 100 situps x minst 3 och en halvtimme på cykeln. Får inte längre träningsvärk av pushupsen, vilket jag tycker är lite tråkigt, men har svårt att göra fler för höger armbåge låser sig :S Vet inte riktigt vad jag ska göra åt det så om någon vet, berätta gärna!

Nu när jag satt här och skrev så ivrigt kom jag på att denna bloggen ska handla om smink inte amatörträning, så ska fan ta mig fixa en tutorial på nån sminkning efter jag har duschat. Ska vi köra 50-tal idag då? Det tycker jag vi kör på.
Hörs snart! <3


Mocha

Hajhaj.
Sitter här och dricker min mocha, äntligen!! Vi har precis fått hem ett nytt paket! Mams.
Jaja, när jagh ar chillat klart med den får jag väl ta tag och städa lite här i huset.
Det kommer ju gäster på Söndag så det kan inte se ut hur som helst.
Sen blir det ner och träna och lite lunch efter det!

Kan ju säga att jag mår oerhört bra av den här träningen.
Inget fett har försvunnit än från magen men jag har minskat hela 10cm i midjemått på två veckor, bara för att magen inte är lika uppsvullen längre! Det är sjukt, men väldigt mycket skönare att se sig i spegeln utan att det ser ut som man har en bulle i ugnen :( Så nu kämpar vi för att bli av med lite fett med. Har inte mätt resten av kroppen sen i Måndags så vet inte om det är någon skillnad där, men förmodligen inte. Vi får se på måndag helt enkelt! Igår kände jag att om jag bara hade haft en flaska vatten med mig hade jag säkert klarat ett dubbelt så långt träningspass. Ska därför ta med mig en flaska ner och se om jag kan klara det idag! Hade känts sjukt nice i alla fall.

Jaaa vad har mer hänt? Ja har funderat på sminkningen till på lördag. Har NÄSTAN bestämt mig för att skita i ögonbrynen och den blåa ögonskuggan, har en känsla av att min make up kommer vara ganska extrem jämfört med dom andras annars.. Om jag hittar ett par snygga fransar att ha under ögonen så skiter jag i det helt enkelt.

Oj vilket långt inlägg det blev så här på morgonkvisten. Jaja nu får jag dricka upp min mocha innan den blir kall.
Vi hörskanske sen!


Kämpa på

HAJ!
Läget å så? Idag mår man satans bra :D Träningen går kanon och känns roligt att träna istället för att jag måste tvinga mig ner i källaren.
Imorgon hade jag tänkt sticka ner i källaren och träna, sen äta frulle, duscha och sminka sig och sen sticka iväg till Panduro Hobby och köpa litta grajjor för jag vill göra ett fint påskägg till Lillen :D

När mamma slutat jobba kommer hon och hämtar mig så vi kan åka och handla :D Jag behöver lite saker till mina cupcakes som jag ska göra till på söndag. Sen ska jag hem till Lillen och leka :D

Nu är det snart sovdags känner jag, men först ett avsnitt Simpsons till.


Hej som fan

Shit vad längesen jag skrev här..
I alla fall. Har chillat och ätit frukost idag. Nu är det dags att städa lite, sen ner och träna.
Får se hur det går, har fruktansvärd träningsvärk efter pushupsen.. Mina armar är så himla svaga!
Sen ska jag sminka mig och ikväll ska jag leka med Lillebror!

På Söndag ska Lina ha födelsedagsbrunch med temat Teparty från Alice i underlandet. Självklart ska jag vara Den röda drottningen, jag är alldeles för förutsägbar tror jag :( Men det kommer bli kul!

Är inte helt säker på den blåa ögonskuggan alltså.. Och det kommer ta en jävla tid att få snyggt med eyebrow plastic och ögonbrynen på samma höjd. Funderar på att göra en lite snyggare blå sminkning istället kanske och mina riktiga ögonbryn. Vi får se vad jag känner att jag har tid till på Söndagmorgon.

RSS 2.0